Fit & slank met yoga (oefeningen die helpen bij afvallen) | Danielle Raats | Yogatv

Sep 6, 2018

Fit & slank met yoga (oefeningen die helpen bij afvallen) | Danielle Raats | Yogatv

Met deze milde Vinyasa yogales van Danielle Raats ontdek je hoe een kwartier yoga al verschil kan maken in hoe je je voelt. De krachtige houdingen – zoals de Plank of de Lunge – maken je sterk en helpen je met het opbouwen van spierkracht en conditie. Ook doe je Twists en balansoefeningen. Maar… het belangrijkste thema van deze les is zelfcompassie. Wees niet te streng voor jezelf, kijk wat lukt. Kun je de stem van de innerlijke criticus vervangen door milde, positieve gedachten?

Wees er trots op je dat je vandaag (weer) op je mat gaat staan! En wil je even pauze? Je kunt altijd terug naar Kindhouding.

Je begint met een korte meditatie, waarbij je je aandacht naar je adem brengt en negatieve gedachten over jezelf los kunt laten. Maak ruimte voor tevredenheid en geef jezelf kracht om goed voor jezelf te zorgen.

Meer lessen van Danielle vind je op Yogatv, het kanaal met online yogalessen die je thuis vanaf je computer, tablet of telefoon mee kunt doen: http://bit.ly/yogatv-danielle-raats

*** Nieuw: online training Fit met yoga ***

Deze les is de eerste van 14 lessen uit de training Fit met yoga. In deze online training leer je hoe je fit, slank en gezond kunt worden met yoga en meditatie. Ontdek hoe je gezonde keuzes maakt op gebied van beweging, ontspanning en voeding en volg online yogalessen van yogadocente Danielle Raats: actieve Yang-lessen afgewisseld met ontspannende Yin-sessies. Zo leer je in 7 weken (of meer) oude gewoontes loslaten, zelfvertrouwen opbouwen en kiezen voor een gezond eetpatroon. Werk aan een gezond lichaamsgewicht dat bij je past.

Bekijk de training: http://bit.ly/fitmetyoga-training-youtube

Meer video’s van Yoga Magazine en Yogatv? Abonneer je op ons kanaal: bit.ly/yogayoutube

Website: http://www.yogamagazine.nl
Yogatv: http://www.yogatv.nl
Facebook: http://www.facebook.com/yogamagazinenl
Instagram: http://www.instagram.com/yogamagazinenl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *